torsdag den 3. august 2017

I Thormarens båd med 20ve

Jeg havde overvejet en tur alene på kysten i morgen, men 20've lokkede mig med ud i Thormars båd i dag. Først lovede de 6-8 sm fra nordøst, så der aflyste vi. Vejrudsigten ændrede sig dog pludselig, så de nu lovede 2-4 sm fra øst, og vi aftale derfor at mødes på havnen kl. 18.


Det begyndte at regne, da båden blev sat i. Og det blev værre, mens vi sejlede. Her ses 20've med regnen lige i ansigtet:





Min lynlås på vadejakken var gået i stykker, så det gav lidt vand på maven.


Vi sejlede om til de pladser, der havde givet fisk de sidste par dage - bl.a. en 4 kilos til Thormars far. 


På det første drev fik 20've en fin makrel efter 5 minutters fiskeri. Ellers skete der ikke noget de første 20 minutter og vi bandede begge lidt over regnen. Mens så havde jeg et meget forsigtigt nap. Og 7 omdrejninger efter et til. Jeg speedede op og derefter ned igen og BOM - fast fisk. Vi kunne se den var fin på hvirvlen og plaskene. Den blev nettet uden større dramatik. Det var en smuk, gylden fisk, der blev vejet og målt til 3,2 kg og 62 cm. 





Drevet gav yderligere en kilosfisk, der fik friheden igen. Det regnede stadig...


Nyt drev, mere regn, og endnu en fin fisk  - denne på 2,4 kg, mens 20've kæmpede febrilsk med at få trådet en gennemløber! :)


Regnen tog af og 20've fik lidt efter også hul på bylden med en smørgås på 1,65 kg og kun 47 cm - altså en kondi på 1,58! 





Den var proppet med tobiser mellem 12 og 20 cm. 


Det begyndte at blive mørkere og fiskeriet tog mærkeligt nok af. Kun hvirvler og puf til agnene afslørede, at der var fisk.


Vi endte dagen med fire fine fisk og en masse vådt tøj.


Tak for lån af båden, Thormar. Det var en fed aften.


posted from Bloggeroid

Ingen kommentarer:

Send en kommentar